Termeni si conditii

Descrierea serviciilor 220.ro

220.ro este un website dedicat in totalitate imaginii, comunicarii, PR-ului si expertizei in relatile publice si domeniile inrudite. Rubricile existente aduc in atentia utilizatorilor studii de caz, articole ale unor specialisti romani si din strainatate, stiri, evenimente, newsletter s.a. 220.ro poate oricand adauga noi rubrici si sectiuni, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Actualizarea continutului este permanenta.
Toate serviciile oferite de 220.ro constituie subiectul unui acord de utilizare. Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.
220.ro nu isi asuma in nici un mod raspunderea pentru cazul in care anumite informatii sunt oferite cu intarziere, pierdute, sterse ori nu pot fi stocate pe serverele sale din orice motive. In acelasi timp, 220.ro nu isi asuma in nici un fel raspunderea pentru consecintele care pot aparea din cauza intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe site-ul sau. Informatiile pot fi utilizate de catre utilizator pe propria raspundere. Utilizatorul nu poate da in judecata sub nici o forma compania in cazul vreunei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate 220.ro. Preluarea informatiilor de pe site in vederea republicarii nu poate fi realizata decat cu acordul scris al 220.ro. Deasemenea, 220.ro isi rezerva dreptul de a nu publica orice stire sau material sosite pe adresa sa.

De asemenea, odata postate informatiile pe site, continutul devine proprietate a 220.ro si raman pe site pe termen nelimitat, constituindu-se intr-o arhiva a informatiilor online.

In plus 220.ro isi rezerva dreptul de a pune linkuri in cadrul stirilor in anumite conditii precum, dar fara a se limita la, evenimente la care este partener, stiri tip advertorial achizitionate, in urma unor discutii etc.

220.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, 220.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

220.ro poate folosi datele colectate de la utilizatori pentru a-si imbunatati serviciile oferite. La cererea expresa a unor autoritati ale statului roman (Politia, Procuratura sau alte autoritati) 220.ro isi rezerva dreptul de a le furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator precum si la activitatile pe care acesta le-a desfasurat prin intermediul site-ului.
Detalii complete despre cookies si politica de confidentialitate.
Acceptarea termenilor si conditiilor

Serviciile 220.ro sunt oferite numai acelor utilizatori ce sunt de acord cu termenii si conditiile prezentate aici. Folosirea serviciilor 220.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii.
Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului, insa acesta are acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor pentru a le putea consulta oricand. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, utilizatorul trebuie sa inceteze folosirea serviciilor 220.ro.
220.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, 220.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere 220.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

Forta Majora

220.ro, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre 220.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa 220.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la 220.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele 220.ro, erorile de operare, greva, etc.

Obligatiile utilizatorilor

Utilizatorul are obligatia de a furniza date reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont. De asemenea, utilizatorul trebuie sa actualizeze informatia despre el atunci cand datele furnizate la inscriere au suferit modificari: de exemplu schimbarea adresei de email, job etc. In cazul in care exista motive pentru a se suspecta ca informatiile furnizate de utilizator nu sunt reale, 220.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna inclusiv stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine si interzicerea accesului la serviciile oferite pe site-ul 220.ro.
Raspunderea utilizatorilor
Utilizatorul este unicul responsabil – civil si penal – pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile 220.ro. Compania 220.ro nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii site-ului sau.

Publicitate si promotii

220.ro poate derula in orice moment campanii de publicitate si/sau promotii. Acestea nu au nevoie de acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil. 220.ro nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate pe site, altele decat cele organizate strict de 220.ro.
Incheierea acordului

220.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment prezentul acord, fara vreo notificare prealabila a utilizatorilor. Acodul este insa disponibil permanent pe site pentru consultare.

Daca nu sunteti de acord cu prezentul acord, va rugam sa nu folositi serviciile si continutul 220.ro.