mergi sus
 
Upload

Concursul s-a incheiat!

Concursul s-a incheiat.

Regulament

SECTIUNEA 1. PREVEDERI GENERALE

Concursul "Castiga un GSP Mio S600" (denumit in continuare Concursul) este organizat si desfasurat pe platforma www.220.ro de Mio Technology UK Ltd si S.C. Active Soft S.R.L., ambele companii fiind denumite in continuare Organizatorul.

1.1. Concursul se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

1.2. Regulamentul concursului este intocmit si va fi adus la cunostinta publicului conform legislatiei aplicabile in Romania, fiind disponibil incepand cu data de 27 iulie 2010 pe site-ul www.220.ro la adresa www.220.ro/concurs-mio/

1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament oficial, urmand ca modificarile sa intre in vigoare dupa afisarea pe site-ul www.220.ro.

1.4. Concursul are ca scop motivarea suplimentara a participantilor de pe site-ul www.220.ro si prezentarea produsului GSP Mio S600.

[mergi sus]

SECTIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

2.1. Concursul se desfasoara in perioada 27 iulie 2010 - 8 august 2010.

[mergi sus]

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

3.1. La acest Concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, cu varsta de minim 18 ani si cu un cont activ pe site-ul www.220.ro.

3.2. Nu pot participa angajatii Organizatorului, subcontractorilor si imputernicitii Organizatorului, implicati in organizarea si derularea acestui Concurs, precum si rudele de gradul intai ale acestora.

3.3. Participarea la Concurs implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

3.4. Pentru a fi considerat eligibil, concurentii trebuie sa completeze informatiile din contul activ pe site-ul http://www.220.ro/schimba-email cu o adresa de e-mail reala si functionala. Adresa de e-mail nu va fi facuta publica, si va fi folosita doar pentru contactarea castigatorului.

[mergi sus]

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

  • Concursul este un element de divertisment pentru utilizatorii site-ului www.220.ro si de promovare a GSP Mio S600 si este menit sa premieze inventivitatea si fidelitatea participantilor.
  • Participantii la concurs trebuie sa realizeze materiale video pe baza temelor propuse de Organizator, sa le uploadeze pe site-ul www.220.ro si sa le promoveze pentru a primi cat mai multe voturi. Materialele video pot fi realizate cu orice mijloace de inregistrare (camera video, telefon mobil, etc.). Calitatea materialului nu va reprezenta un mijloc de departajare a castigatorilor. Materialele realizate trebuie uploadate cu un cont real inregistrat pe www.220.ro
  • Castigatorul concursului va fi desemnat in functie de numarul de voturi cumulate pe materialele postate.
  • Castigatorul va fi stabilit in termen de maxim 2 zile dupa data de 8 august, dupa efectuarea verificarilor si descalificarea celor care au recurs la mijloace interzise pentru a castiga, iar detaliile despre rezultatul concursului vor fi disponibile pe site-ul www.220.ro/concurs-mio/

[mergi sus]

SECTIUNEA 5. PREMIUL

5.1. Procedura de acordare a premiilor si validare a castigatorilor este prezentata la Sectiunea 4 din prezentul Regulament.

5.2. Prin participarea la acest Concurs, participantii isi dau acordul implicit cu privire la cele mentionate in prezentul regulament.

5.3. Premiul acordat nu poate fi inlocuit cu alt premiu si nici nu se poate acorda contravaloarea acestuia in bani.

5.4. In cazul refuzului vreunuia din castigatori de a beneficia de premiu (prin refuz intelegand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului) sau in cazul imposibilitatii validarii acestuia potrivit prezentului regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

5.5. Organizatorul nu este raspunzator pentru taxele, impozitele si alte obligatii fiscale legate de premiile oferite, respectiv cheltuielile personale.

5.6. Premiul consta intr-un sistem de navigare GSP Mio S600.

[mergi sus]

SECTIUNEA 6. ACORDAREA PREMIULUI SI VALIDAREA CASTIGATORILOR

6.1. La finalul duratei Concursului, organizatorul va centraliza toate videoclipurile inregistrate si va aplica algoritmul prezentat la sectiunea 4.

6.2. In urma desemnarii Castigatorului, acesta va fi contactat via e-mail in maxim o zi lucratoare de catre un reprezentant al Organizatorului pentru a se anunta calitatea de castigator al consursului.

6.3. Organizatorul poate decide ca in scopul acordarii premiului sa se organizeze un eveniment public. Participarea la acest Concurs presupune acordul castigatorului, ca materialul/materialele ce au fost realizate pentru inmanarea premiilor sa poata fi facute publice sau folosite de catre Organizator fara nici un fel de plata sau alte obligatii suplimentare din partea Organizatorului.

6.4. Numele Castigatorului va fi facut public pe site-ul: www.220.ro dupa data de 6 august 2010.

[mergi sus]

SECTIUNEA 7. DISPOZITII FINALE

7.1. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial si ca datele lor personale completate de acestia pe formularul de inscriere, sa intre in baza de date a Organizatorului in scopul desemnarii participantilor si validarii acestora conform prezentului regulament. Organizatorul se obliga sa le respecte acestora drepturile prevazute de legea 677/2001.

7.2. La cererea expresa a castigatorilor, Organizatorul va asigura acestora dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii vor trimite Organizatorului o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata in acest sens.

7.3. Organizatorul nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati in derularea Concursului ca urmare a actiunilor unor terti.

7.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a sista in orice moment Concursul, in cazul in care se deschide impotriva sa procedura insolventei.

7.5. In cazul in care intre Organizator si participantii la Concurs apar litigii, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente din Bucuresti.

ORGANIZATORUL


[mergi sus]

www.220.ro
Funny Comedie, umor romanesc Faze tari Sport Cinema, movie trailers Documentare, Science & Tech vezi toate »
De acord *}
220.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate.     SetariAccepta