mergi sus
220.ro>Artisti>Richard Clayderman - 8 Martie, Sala Palatului
 

Richard Clayderman - 8 Martie, Sala Palatului

  video stiri 
richard_clayderman

Richard Clayderman celebreaza la Bucuresti Ziua Femeii pentru prima data cu full orchestra

Richard Clayderman, cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor, ofera femeilor in dar cel mai frumos cadou: un concert dedicat lor, cu piese atent selectate si cu multe alte surprize, pentru o atmosfera plina de delicatete si romantism.

Richard Clayderman isi da intalnire cu publicul din Romania intr-un concert fulminant, cu o productie fara precedent, pe 8 martie la Sala Palatului.

Celebrul pianist va fi acompaniat pe scena de nu mai putin de 100 de instrumentisti, membri ai Orchestrei Simfonice Bucuresti.

afla mai multe

Video Richard Clayderman - 8 Martie, Sala Palatului

Cele mai noi stiri despre Richard Clayderman - 8 Martie, Sala Palatului

Richard Clayderman aduce la Bucuresti Balade pour elle, o productie extraordinara dedicata zilei femeii Vineri, 29 Ianuarie 2016, ora 00:00 Richard Clayderman aduce la Bucuresti Balade pour elle, o productie extraordinara dedicata zilei femeii

Richard Clayderman aduce la Bucuresti Balade pour elle, o productie extraordinara dedicata zilei femeii

Cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor conform Guiness Book of Records vine la Sala Palatului pe 9 martie

In luna martisorului, Richard Clayderman va daruieste un concert deosebit cu un repertoriu diferit, ales special pentru a celebra Ziua Internationala a Femeii. Spectacolul, creat pentru a va introduce într-o atmosfera romantica de primavara, este cadoul inedit cu ocazia martisorului, cadoul care îi va surprinde si îi va emotiona pe cei iubiti de dumneavoastra.

[...]

Richard Clayderman asa cum nu l-ati mai vazut Joi, 05 Martie 2015, ora 00:00 Richard Clayderman asa cum nu l-ati mai vazut

 

Superproductia “From Paris with Love”, ce va avea premiera mondiala la Bucuresti pe 26 Martie transforma scena Salii Palatului intr-o seara pariziana montata intr-un decor unic alaturi de Camerata Regala.

[...]

O seara plina de rafinament si tandrete alaturi de Richard Clayderman Vineri, 13 Februarie 2015, ora 00:00 O seara plina de rafinament si tandrete alaturi de Richard Clayderman

 

Cel mai celebru pianist al tuturor timpurilor, Richard Clayderman, pregateste publicului român un spectacol magic, in premiera mondiala: From Paris With Love. Pe 26 martie, la Sala Palatului, iubitorii de muzica vor avea ocazia sa se lase invaluiti de atmosfera romantica a unor piese celebre precum Ballade pour Adeline sau Amour pour Amour.

[...]

Comentarii Richard Clayderman - 8 Martie, Sala Palatului

 

Video Richard Clayderman - 8 Martie, Sala Palatului

mai multe
Facebook | Pagina Richard Clayderman - 8 Martie, Sala Palatului
www.220.ro
Funny Comedie, umor romanesc Faze tari Sport Cinema, movie trailers Documentare, Science & Tech vezi toate »
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aiciOK