mergi sus
220.ro>Artisti>Horatiu Malaele>Biografie
 

Horatiu Malaele Biografie

Locul Nasterii: Targu-Jiu

Horatiu Malaele nascut la Targu-Jiu, 1 august 1952 - este un actor, regizor, caricaturist si scriitor roman.

Horatiu Malaele, cunoscutul actor roman, implineste duminica 58 de ani. Horatiu Malaele s-a nascut la 1 august 1952, la Targu Jiu. A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale" in 1975, clasa profesor Octavian Cotescu.

Din 1996, este actor al Teatrului Bulandra. A jucat in peste 50 de filme, iar in seriale TV a interpretat peste 150 de roluri. Este si pictor si caricaturist. A expus peste 3000 de caricaturi in 36 expozitii nationale si internationale. Este si redactor sef al publicatiei "Satirul".

Familia si viata lui extraprofesionala sunt mai putin cunoscute, din doua motive: nu prea vorbeste despre asta si apoi nu prea are timp liber.

Horatiu Malaele este casatorit de 18 ani, iar sotia este absolventa de Cibernetica si director financiar la compania Nestle. Impreuna au doi baieti, Ion Bogdan, de 18 ani, si Cristian, de 16 ani. Cei doi nu au inclinatii artistice

A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica `I.L. Caragiale` in 1975, clasa profesor Octavian Cotescu. Horatiu Malaele este un interpret consacrat de comedie, personajele sale sunt realizate in maniera imbinarii bufoneriei si a comicului absurd, cu intregul subtext tragic al acestuia.

Evenimente Horatiu Malaele

mai multe

Video Horatiu Malaele

Aniversare Horatiu Malaele!
Aniversare Horatiu Malaele! horatiu.malaele | 03:14
`Un fleac, l-a ciuruit` - Poker
`Un fleac, l-a ciuruit` - Poker horatiu.malaele | 01:22
Marin Sorescu - Horatiu Malaele
Marin Sorescu - Horatiu Malaele horatiu.malaele | 05:14
Horatiu Malaele - Parintii
Horatiu Malaele - Parintii horatiu.malaele | 01:37
Horatiu Malaele - Sarut
Horatiu Malaele - Sarut horatiu.malaele | 00:53
mai multe
www.220.ro
Funny Comedie, umor romanesc Faze tari Sport Cinema, movie trailers Documentare, Science & Tech vezi toate »
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aiciOK